Články a informácie

Oživte svůj marketing s AI: 7 skvělých promptů pro váš e-shop

Ivana Broklová
5 minút čítania
26.06.2024

V minulém článku jsme si představili základy promptování. Doufáme, že jste si je už vyzkoušeli a pořádně našeho Conviu automatického copywritera otestovali.  Chytré prompty jsou v oblasti e-commerce obzvláště užitečné. Pomáhají personalizovat zprávy, což zvyšuje šance na zapojení a prodej. Dnes vám přinášíme konkrétní tipy, které využijete v oblasti marketingu a propagace vašeho e-shopu.

Vyzkoušejte si 7 promptů, které můžete jednoduše upravit na míru vaší značce a okamžitě tak generovat obsah, který výrazně zvýší šanci na prodeje a oslovení těch správných zákazníků.

Novinky zo sveta marketingu, tovarových porovnávačov a aplikácie Conviu.

Maximálne 2x mesačne.

Majitel e-shopu

Pre vás je Conviu stvorené. Nie hocijako. Naozaj. Jedným nástrojom za rozumnú mesačnú cenu pokryjete agendy, na ktoré by ste inak potrebovali minimálne 3 rôzne nástroje… a pol programátora k tomu.

Marketingová agentúra

Spravovať feedy, porovnávače a ceny pre viacerých klientov nebolo nikdy tak ľahké a rýchle. Conviu ocenia väčšie agentúry, ale aj tie jednočlenné (freelanceri). Cena vychádza dobre pre všetkých.

Dodávateľ / Výrobca

Vymýšľajú si vaši odberatelia, čo má byť v tovarovom feede? Ukončite nekonečné diskusie a naservírujte im dáta tak, ako si želajú. Využijete aj monitoring cien konkurencie a prepracovaný systém alertov.